Sjuka dagar

Under dessa få dagarna har jag träffat så många nya ch härliga personer, jag har blivit kysst helt oväntat av två killar, dock gillar jag inte någon av dem på det sättet men, det är ändå själva principen.
Dock är de jag umgås nu ingenting gemfört med N, asså om jag hänger med någon som inte har pengar nu eller som också är utkastade, så är de så egocentriska, trotts att jag inte har något så delar jag med mig så fort jag får något, och det gjorde jag och N, så fort hon fick tag på en cigg, så delade hon den med mig för att hon visste att jag också behövde, och tvärtom, och så gjorde vi med allt.
För att vi tänkte på varandra, vi tog hand om varandra.
Men nog om det för nu känner jag hur tårarna bildas i mina tårkanaler och min ilska mot mamma blir större och större.
Jag måste också tillägga att jag blivit helt såld på en kille som vi kan kalla för "Dubbel D"
Asså jag har bara träffat honom snabbt men redan innan han började små ragga, så tänkte jag att den killen är precis min typ asså.
Men i och med att mitt liv är så knas så ska jag inte dra in andra i det.
Jag vill bara försvinna ett tag, hålla mig borta från Höör ett tag, inte bara för att det är fett knas att vara här, utan även för att jag blir riktigt irriterad över hur egocentriska folk är här.
 
Jag saknar Amelia något enormt, och nu när jag mår så piss är allt jag vill att hon ska hålla om mig, och försöka lugna mig.
Jag måste bara tillägga att jag fick bulle och kaffe här på caféet så frukosten har blivit räddad.